Župne obavijesti

SVE VIJESTI MOŽETE PROČITATI I U LISTIĆU

Susret roditeljaovogodišnjih krizmanika bit će sutra, u ponedjeljak 16. travnja u 19.00 u župnoj crkvi. Susret je obavezan!!!

Susret roditeljaovogodišnjih  prvopričesnika koji polaze školu Lj. Gaj bit će u utorak 17. travnja u 19.00, a susret roditelja djece koji polaze školu A. Cesarec bit će u srijedu 18. travnja u 19.00. Susreti će započeti sv. Misom u crkvi, a nastavit će se u vjeronaučnoj dvorani. Susret je obavezan!!!

Predstavljanje knjige40 DANA ZA ŽIVOT” i predstavljanje djelovanja Inicijative, održat će se u petak 20. travnja 2018, u 20.00 u Vjeronaučnoj dvorani u Krapini. Bit će prilika nabaviti ovu vrijednu knjigu. Srdačno vas  sve pozivamo i veselimo se zajedničkom susretu!

Sakrament Ženidbe žele sklopiti;1) Marko DOLIČKI, sin Brune Doličkog i Vere r. Goričan, rođ. 1. siječnja 1990., župa Krapina – uzima Andreju KUŠAN, kćer Andrije Kušana i Ane r. Šivalec, rođ. 10. ožujka 1988., ž. Zabok. Vjenčanje će biti u Krapini 5. svibnja 2018. 2) Tomislav FRUK, sin Josipa Fruka i Renate r. Krklec, rođ. 2. lipnja 1993., župa Krapina -  uzima Anu BATIČ, kćer Branka Batiča i Rozalije r. Ljubić, rođ. 20. travnja 1994., župa Stenjevec. Vjenčanje će biti u Zaboku 23. lipnja 2018.

VJERSKI TISAK: GK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, Sv. Josipa, Kana, Mak, Nikola…

Print Friendly

6 Odgovora na Župne obavijesti

 1. Ivica kaže:

  Moje poštovanje!
  Hvaljen Isus i Marija!
  Mene zanima da li se mogu kod postati član Franjevačkog svjetovnog reda?
  Hvala unaprijed na odgovoru.
  Bog Vas blagoslovio.
  Ivica.

  • zupnik kaže:

   Pozdravljam Ivicu i savjetujem da se vezanu uz temu javi na 049371455 – Franjevački Samostan u Krapini.
   l.p. žpkKR

 2. Ivica kaže:

  Moje poštovanje!
  Hvaljen Isus i Marija!

 3. Ančica kaže:

  Poštovani,
  ovog tjedna nema “Župnog listića” na stranicama “Sv.Nikole. ”
  Nedostaje nam.
  Hvala, pozdrav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>