DEKANATSKI KRIŽNI PUT

U subotu, 7. ožujka naša se župa zajedno s izviđačima iz Krapine pridružuje DEKANATSKOM KRIŽNOM PUTU. Za naše vjernike početak je u župnoj crkvi ujutro u 7.30 sati. Hod za križem nastavlja se dalje prema Trškom Vrhu, zatim kroz Mihaljekov Jarek i Polje Krapinsko do kapelice u Lepajcima i dalje prema župi Uzvišenja Sv. Križa u župi Sv. Križ Začretje gdje će se susresti i izmoliti četrnaestu postaju sudionici križnog puta iz ostalih župa našeg dekanata. U 12.00 sati će biti zajednička sv. misa, a poslije toga ručak u trošku organizatora te povratak kućama.
Pozvani su svi osobito srednjoškolci, studenti i radnička mladež. Put je dugačak oko 13 kilometara i važno je da imamo kvalitetnu odjeću za sve vremenske uvjete i pogodnu obuću za hodanje. Oni koji su slabijeg zdravlja ili fizičke kondicije mogu sudjelovati na jednoj ili više postaja u svojemu mjestu onoliko koliko im fizičke snage dopuštaju.
Ovaj križni put ćemo moliti na različite nakane naše Crkve, župljana i svih sudionika, posebno za predstojeći Susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu. Povratak kućama će biti organiziran posebnim prijevozom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *